Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ОП ”Хигия”-ЕООД –Кюстендил с нов временен управител Юлияна Анчева
  Категория: Новини     10:26 - 2/February/2024

С решение на Общински съвет Кюстендил досегашния управител на ОП”Хигия”-ЕООД –Кюстендил,Саша Миланова е освободена от длъжността управител, предаде репортер на „Кубер прес”. Договорът за управление на Саша Миланова е изтекъл през 2014 година, тя сама е поискала да бъда освободена.

„Саша Миланова е на 74 години ,не е в добро здравословно състояние.Аз смятам,че на предприятието трябва да бъде влята нова енергия,тъй като има интерес към кюстендилските бани от много НПО та, които искат да ги популяризират.Може да привлечем много туристи.Имаме намерение да поосвежим баните и да им придадем по-благоприятен вид”,каза по време на заседание на ОБС Кюстендил кмета Атанасов.

Съветниците гласуваха за временен управител на ОП ”Хигия”-ЕООД –Кюстендил, да бъде назначена Юлияна Анчева, която по думите на градоначалникът  ще изпълнява длъжността за период от шест месеца след което ще бъде обявен конкурс.

„Юлияна Анчева има опит в управлението,13 години е била управител на спортния тотализатор за Област Кюстендил.Смятам,че ще се справи с поставената й задача ,още повече има необходимия административен опит”, каза още кмета Атанасов.

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама