Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил наградиха победителите в първото издание на Конкурса за коледна външна украса
  Категория: Интервю     13:40 - 31/January/2024

В общинска заседателна зала Кюстендил кметът на Община Кюстендил  Огнян Атанасов награди на официална церемония победителите в първото издание на Конкурса за коледна външна украса, предаде репортер на „Кубер прес”.„Приятно изненадани сме от големия интерес, който предизвика конкурсът в нашите съграждани и колко активно се включиха и помогнаха за това градът ни да се превърне в приказно място. Сигурен съм, че в конкурса през г. ще се включат повече жители на общината. Първоначално смятахме да има само една награда , но след като видяхме в колко категории пристигаха снимки на сгради, решихме да въведем две нови категории“, заяви кметът Атанасов.
 

Първата награда – за най-красиво украсен дом получи Велислава Атанасова. Фотография с нейната украсена къща ще бъде издадена на коледна картичка за 2024 година на община Кюстендил. Атанасова получи и парична награда от общината.

С плакети бяха отличени многофамилна жилищна сграда на ул. "Цар Освободител" в града, а наградата взе Николай Димов – председател на сдружението на собствениците. "Вашата сграда наистина промени облика на централната част на града и създаде коледно настроение", каза кметът Атанасов.

Плакет за обществена сграда - обект за хранене и развлечение получи и ресторант "Френдс" в Кюстендил.

>

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама