Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Община Кюстендил с акция принудителното преместване на излезли от употреба МПС та
  Категория: Новини     9:21 - 31/January/2024

Във връзка със стартиралите проверки за излезли от употреба моторни превозни средства, които са изоставени на общински или държавни терени, Община Кюстендил започна принудителното им преместване, съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на “Кубер прес”.
На основание чл. 26, ал. 2, т. 3 и ал. 3 от Наредбата за организация и безопасност на автомобилното движение на територията на Община Кюстендил изоставените моторни превозни средства трябваше да бъдат преместени върху терен – частна собственост. Собствениците бяха предупредени със стикер за преместването им. Автомобилите, чиито собственици не са изпълнили горецитираното задължение се преместват принудително на паркинга за репатрирани автомобили, който се намира на ул.“Дондуков“ № 64 (Зеленчукова борса).За предприетите действия жителите на Община Кюстендил бяха уведомени на 09.01.2024 г.
При констатирани изоставени автомобили продължавайте да сигнализирате на горещия телефон на Oбщина Кюстендил 078/ 55-12-11, на дежурния телефон на ОП „Управление на общински имоти“- 078/ 55- 05 -95, както и на e-mail: kmetavichuva@kustendil.bg

 


 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама