Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Коледната външна украса на Венцеслава Атанасова от Кюстендил спечели първото издание на общинския конкурс
  Категория: Общество     12:38 - 16/January/2024

Коледната външна украса на Венцеслава Атанасова, ул. „Колуша“ 73, град Кюстендил спечели първото издание на конкурса организиран от Община Кюстендил, тя събра 2 233 харесвания  в официалната Facebook страница на Община Кюстендил, съобщиха за „Кубер прес”, от Пресцентър0Общена Кюстендил.

Венцеслава Атанасова ще получи парична награда от кмета на Община Кюстендил Огнян Атанасов, а външната й украса ще грейне на картичка. Тя ще бъде заснета от професионален фотограф и ще бъде използвана в официалната кореспонденция на Община Кюстендил.

Заради големия интерес към конкурса награди получават и събралите най- много харесвания в следните категории:

Категория „Многофамилна обществена сграда“- това е коледната външна украса изпратена от Николай Димов на кооперацията, която се намира на  ул. „Цар Освободител“ 210 в  Кюстендил.

В категория „ Обществена сграда и обект за хранене и развлечение“ победител е коледната външна украса на Ресторант Friends Bar and Grill, с адрес бул. „България“ 28, гр. Кюстендил.

Кметът на Община Кюстендил  Огнян Атанасов ще награди победителите в първото издание на конкурса.

Всички снимки, изпратени за участие в конкурса, бяха публикувани в официалната Facebook страница на Община Кюстендил, а най-красивата външна коледна украса беше определена по брой харесвания под публикацията с двата броя снимки на украсата на съответния участник.

В следващото издание на конкурса през декември 2024 г. ще бъдат включени новите категории с цел все повече жители на град Кюстендил и малките населени места да участват активно в създаването на приказна коледна атмосфера в общината.

Приказната Коледа на Кюстендил стана възможна благодарение  усилията на всички!

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама