Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Семинар- 2024 г. от Националната кампания „Стоян Саладинов“ ще се проведе в Кюстендил
  Категория: Предстоящо     8:35 - 16/January/2024

Първият семинар за 2024 г. от Националната кампания „Стоян Саладинов“ ще се проведе в Кюстендил, датата е 18 януари в четвъртък на стадион „Осогово“-домакин на събитието е Община Кюстендил, съобщава социалната страница на Община Кюстендил. Вратите за посетители в залата ще бъдат отворени в 14:30 ч., а официалният #старт на семинара ще бъде даден точно в 15:00 ч.

Събитието ще започне с встъпителни думи от патрона на кампанията Стоян Саладинов – многократен #шампион по борба, самбо, джудо и карате и един от емблематичните родни треньори по бойни спортове. След края на състезателната си кариера Саладинов става командос. Над 20 години е бил треньор на специализирания отряд за борба с тероризма, като отговаря за специалната и физическа подготовка на командосите.
Участието си в предстоящия семинар в #Кюстендил вече са потвърдили:
бронзовата медалистка на Олимпиадата в Токио – Евелина Николова;
президентът на Българската федерация по самбо и трикратен световен шампион – Росен Димитров;
световният първенец по бойно самбо – Румен Димитров;
10-кратната европейска шампионка и 6-кратна световна – Мария Оряшкова;
И още куп наши отличници от Европейски и световни първенства във всички бойни дисциплини.
Специален #гост на събитието: Армен Назарян!
Националната кампания „Стоян Саладинов“ се провежда с благотворителна цел, а #каузата на кампанията в Кюстендил е в подкрепа на инициативата “Заедно за бебе Марти” и всички събрани средства по време на семинара ще бъдат безвъзмездно предоставени на семейството на детето.
Препоръчителният вход за достъп до демонстрацията е на стойност от 10 лв. Той няма задължителен характер. Всеки присъстващ може да прецени дали иска да подкрепи Мартин и на каква стойност да бъде равносилна тази подкрепа. За целта, на входа на залата ще бъдат позиционирани кутии за набиране на средствата.

 

 

 

 

Kuber  press

 
 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама