Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
От Кюстендил тръгва кампания за превенция на инсулт и инфаркт
  Категория: Предстоящо     15:29 - 11/January/2024

Фондация "Завета Йерусалим" заедно с Медицински център "Дорис клиникс"  започва национална кампания за ранно откриване и модерно лечение на болестите на съвременния човек, се съобщава в прессъобщение до медиите от Медицински център "Дорис клиникс" , предаде репортер на „Кубер прес”.

 

Планирани са посещения в много от областните центрове на България.На 10 февруари жителите на град Кюстендил ще са първите с възможност да се възползват от кампанията. Прегледите ще се извършват от проф. Лъчезар Гроздински, водещ специалист по ангиология и съдови заболявания. След  комплексна диагностика на венозно-артериалната система, желаещите ще получат допълнителна консултация за подобряване на цялостното си здравно състояние. Сърдечно-съдовите заболявания са сред най-разпространените, а в България те са причина за най-висока смъртност и влошаване на жизнения стандарт. 

 

Високоспециализираната еходоплерова диагностика открива в най-ранен стадий евентуалните увреждания , проблеми и рискове. Благодарение на протоколите на Функционалната медицина гражданите ще получат насоки как да овладеят настъпилите промени и предотвратят задълбочаването и опасните усложнения.  

 

Заради огромния принос на гражданите на Кюстендил за спиране на депортацията на българските евреи през Втората световна война Фондация "Завета Йерусалим"  ще покрие две трети от разходите за комплексната еходоплерова диагностика. Така кюстендилци ще заплатят 100 вместо 300 лева за прегледа.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама