Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Жителите на Община Кюстендил до 30.04.2024 год. с 5% отстъпка от размера на налозите
  Категория: Новини     13:04 - 9/January/2024

От 09.01.2024 год. започна събирането на данък върху недвижимите имоти, такса за битовите отпадъци и данък върху превозните средства, за 2024г., предплатилите до 30.04.2024 год. могат да се възползват от 5% отстъпка от размера на задължението си, съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Плащането за данък върху недвижимите имоти, такса за битови отпадъци и данък върху превозните средства може да се извърши и на две равни вноски до 30.06.2024 год. и до 31.10.2024 год. на касите в дирекция „Местни приходи” от 8:00 часа до 17:00 часа, без прекъсване. В паричния салон може да се плаща освен в брой и чрез ПОС-устройства.
За Ваше удобство плащанията на данъците може да се извършва и на касите на Изипей, Фастпей и Български пощи в цялата страна, през портала на Министерство на електронното управление – чрез Единна входна точка, както и безкасово за клиентите на „Първа инвестиционна банка“ АД, посредством интернет банкиране.
Напомняме, че плащания могат да се извършват чрез банков превод или онлайн през сайта на Община Кюстендил. За удобство и улеснение на гражданите е въведена услуга за онлайн плащане на задължения по местни данъци и такси. През сайта на Община Кюстендил (kustendil.bg) по всяко време, лицата могат да заплатят данъците си чрез своя клиентски идентификационен номер (КИН), издаден от Община Кюстендил и персонален идентификационен код (ПИК), издаден от Национална агенция по приходите (НАП).bt_kn@mbox.contact.bg

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама