Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Мария Зарева от „Продължаваме промяната” е новият зам.областен управител на Кюстендил
  Категория: Регионални     14:01 - 8/January/2024

Областна администрация - Кюстендил е с назначен нов заместник областен управител, . постът, който беше вакантен последните месеци, вече заема Мария Зарева, съобщи за „Кубер прес”, Десислава Айдарова пресаташе на ОА Кюстендил. 
Тя е юрист по образование. Има магистърска степен по национална и международна сигурност, със специализация “Вътрешна сигурност” и професионална квалификация “Криминалистически експертизи”. 

Мария Зарева е на 40 години, от град Кюстендил. Била е ръководител на Областна пощенска станция - Кюстендил. По време на професионалния си път е работила и 13 години в системата на МВР. 

“Радвам се, че имам възможност да бъда част от екипа на Областна администрация - Кюстендил. Оценявам доверието, което ми е гласувано - с действията и работата си ще направя всичко възможно да го оправдая”, коментира Зарева. Новият зам. областен заяви, че ще работи диалогично, открито и консенсусно с всички институции и граждани. 

По-рано днес областният управител инж. Александър Пандурски представи пред служителите на администрацията новия си заместник.


 


 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама