Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Да посрещнем заедно година на площад „Велбъжд“!
  Категория: Предстоящо     14:17 - 29/December/2023

В Кюстендил тази година ще цари истинско веселие в новогодишната нощ, празничната програма, организирана от Община Кюстендил, започва в 23:30 ч., когато новогодишното тържество ще бъде открито от водещата на събитието Люба Пашова, а сцената ще бъде завладяна от изпълненията на талантливата Йоана Сашова, съобщава социалната страница на „Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
В минутите преди да изпратим старата година и да посрещнем новата , кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов ще отправи своя поздрав към кюстендилци, а в полунощ празнични фойерверки ще озарят нощното небе.
В първите часове на ще отпием заедно по глътка шампанско , осигурено от Сдружението по туризъм и Община Кюстендил, а на сцената на площад „Велбъжд“ ще излезе солистката на ансамбъл „Пирин“ Димана Боянова и заедно ще извием традиционно българско хоро под звуците на любими народни песни!
В първите часове на Новата година сме подготвили за присъстващите на площада и специална изненада : заедно с новогодишните късмети ще бъдат раздадени над 70 ваучера на обща стойност над 2 000 лв., подсигурени от Сдружението по туризъм.

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама