Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Енориашите при храм Св. Димитър – Кюстендил с кампания за набиране на продукти от първа необходимост и дрехи
  Категория: Интервю     15:56 - 12/December/2023

Енориаши от храм „Св. Димитър“ - гр. Кюстендил с кампания за набиране на хранителни продукти  и дрехи за нуждаещи се! Подай ръка в навечерието на Рождество Христово! Една кампания на доброто и милосърдното дело:                    Енориашите при храм Св. Димитър – гр. Кюстендил обявяват кампания за набиране на продукти от първа необходимост и дрехи, които ще бъдат раздадени от доброволци-миряни, в дните, преди Рождество Христово.  Продуктите и дрехите са предназначени за социално слаби семейства и възрастни хора от Кюстендил и околните села.

 

Всеки, който желае да помогне може да се включи в благотворителната кампания, като отнесе дрехи и пакетирани продукти- брашно, ориз, захар, сол, боб, леща и т. н. до 17.12.23 г. в храм „Св. Димитър“ – кв. Капията.

 

На 17.12.23 г., след неделната Св. Литургия, доброволци ще пакетират даренията, които през следващата седмица ще бъдат доставени от тях до адресите на нуждаещите се.

 

При въпроси и желание да се включите в раздаването на пакетите с предоставените неща можете да се обадите на тел. 0888688095.

 

 

 

„Давайте, и ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви; защото, с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.“

 

От Лука свето Евангелие 6:38

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама