Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ОДК Кюстендил с националната кампания „Посланията на есенния лист
  Категория: Предстоящо     12:17 - 22/November/2023

На 25.11. 2023 г. /събота/ ученици от общинските училища участващи в клубовете и школите при Обединен детски комплекс - Кюстендил, заедно със своите ръководители за поредна година ще се включат в националната кампания „Посланията на есенния лист", инициирана от Националния дворец на децата (НДД), свързана с безопасността на движението, съобщи за „Кубер прес“, Бойко Малинов директор -ОДК -Кюстендил. Инициативата ще се проведе на кръстовището пред МБАЛ " Д-р Никола Василиев", гр. Кюстендил, като началото е в 11:00 часа.

Целта на кампанията е да се фокусира вниманието на децата, учениците, водачите на моторни превозни средства върху необходимостта от засилване на вниманието и бдителността в есенно-зимните условия.

Децата от школите и клубовете към ОДК ще изпратят своите послания за спазване от пешеходците на правилата за безопасно пресичане, за шофиране с намалена скорост през есенно-зимния период, за даване предимство на пешеходците, за подготовка на автомобилите за зимата.

Есенният лист е символично пожелание за безопасно движение през предстоящия труден и опасен зимен сезон, пожелание за здраве и живот – което е най-необходимо на участниците в движението по пътищата.

 

Kuber press

 

  

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама