Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В петък новия ОБС Кюстендил избира председател, новите съветници и кметове на кметства полагат клетва
  Категория: Предстоящо     11:14 - 9/November/2023

Областния управител на Област Кюстендил издаде заповед във връзка с произведен избор за общински съветници, кметове на общини и
кметства на 29 октомври 2023 г., и втори тур за избор на кмет на 05.11.2023г.,свиква Първо заседание на Общински съвет Кюстендил - мандат 2023 г. – 2027 г., на 10.11.2023г. от 11,00ч., което ще се проведе в заседателната зала на Община Кюстендил, по информация на публикуваната заповед, предаде репортер на „Кубер прес“.

Заседанието  ще се проведе при  дневен ред с ръководител  Областния управител и ще започне с  приветствие от Областния управител-Александър Пандурски.
Председателя на ОИК Кюстендил Венцеслав Механджийски  ще запознае общинските съветници с решението за избор на кмет на община, кметове на кметства и общински съветници.

Ще бъдат връчени удостоверения на новоизбрания кмет на Община Кюстендил, кметове на кметства и общински съветници от Председателя на Общинска избирателна комисия – Кюстендил.
Ще бъде положена клетва от новоизбраните общински съветници, кметове на кметства и кмета на община Кюстендил -Огнян Атанасов.

Най-възрастния общински съветник ще ръководи заседанието на което ще бъде избран председател на общинския съвет-Кюстендил и временна комисия за изработване на проект за правилник за работата на общинския съвет и постоянните комисии към него.

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама