Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Огнян Атанасов -кандидат-кмет за Община Кюстендил Огнян Атанасов: Днес е решаващ ден за Кюстендил, гласувах за една нова визия, затова Кюстендил отново да е курортен център
  Категория: Политика     14:19 - 5/November/2023

В сградата на Второ  училище в Кюстендил правото си на вот упражни единия от участниците в балотажа за избор на кмет на Община Кюстендил Огнян Атанасов, той беше придружен от семейството си до изборната секция, предаде репортер на „Кубер прес“.

Веднага след като гласува в изявление пред медии той  призова активните хора, всички студенти, които по думите му - младите хора са движещата сила на всяка една промяна не само в България, а в целия свят, излезте!

„Днес е решаващ ден за Кюстендил. Аз лично гласува за една нова визия, гласувах затова Кюстендил отново да бъде курортен център, гласувах Кюстендил да бъде едно предпочитано място за живеене и работа от младите семейства. Вчера валеше дъжд, днес виждате, че грее слънце. Нека през следващите 4 години грее слънце и в нашата община. Призовавам ви да излезете и да гласувате, зная, че ще стане. Кюстендил може и ще стане, защото сме заедно“, обяви кандидат-кметът Огнян Атанасов.

Във връзка със слабата изборна активност в часовете преди обед Огнян Атанасов  апелира: Гласувайте, излезте и упражнете своето право на вот!!!!

Огнян Атанасов   гласува машинно.

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама