Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
120 600 броя бюлетини пристигнаха за балотажа в област Кюстендил
  Категория: Регионални     20:24 - 3/November/2023

Общо 120 600 броя бюлетини бяха доставени тази вечер в област Кюстендил за провеждане на втория тур на 5 ноември, това са бюлетините за избор на кметове в 5-те общини и за избор на кметове в 13 кметства, Областният управител  Александър Пандурски и служители на ОА присъстваха при доставянето на бюлетините в Кюстендил, съобщи за „Кубер прес“, Десислава Айдарова пресаташе на ОА Кюстендил. 

Доставените бюлетини за избор на кметове в 5-те общини - Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Кочериново и Бобошево, са общо 111 600 броя. 
За избор на кметове на кметства в 13 села от област Кюстендил бяха доставени 9000 броя бюлетини. Балотажи ще има в селата от Бобов дол - Голем Върбовник, Долистово и Мламолово; в селата от община Дупница - Бистрица и Джерман; в с. Стоб в община Кочериново; в община Кюстендил - Жабокрът, Коняво, Нови чифлик, Пиперков чифлик и Таваличево; в община Сапарева баня - селата Сапарево и Ресилово. 

Освен на хартия, на втори тур може да се гласува машинно в 153 секции в област Кюстендил. 

Получаването, превозването и доставянето на бюлетините премина при засилена полицейска охрана и под контрола на общинските избирателни комисии. Бюлетините бяха изпратени към общините под полицейски екскорт.

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама