Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ПП ГЕРБ - Дупница с възмущение от демонстрирана полицейщина, произвол и репресии спрямо съграждани, симпатизанти и членове
  Категория: Политика     17:06 - 3/November/2023

Декларация до медиите разпространиха от ПП ГЕРБ Дупница, публикуваме я без намеса.           От Общинската организация на ПП ГЕРБ - Дупница, представлявана от Ивайло
Любенов Константинов :

Ние, ПП ГЕРБ - Дупница, изразяваме своето възмущение от демонстрираната  полицейщина, произвол и репресии спрямо наши съграждани, симпатизанти и членове, се посочва в прессъобщение до медиите, предаде репортер на „Кубер прес“.

По нареждане на Началника на РУ - Дупница гл. инспектор Васил Йоцов,  позоваващ се на измислен сигнал на кандидата за кмет от БСП - Първан  Дангов, са извършвани претърсвания, разпити и принуда за подписване на декларации за неучастие в изборния процес. Целта е една единствена - всяване на страх и ужас в нищо неподозиращи мирни граждани. Абсолютно
недопустимо е действащ шеф на Районно управление да се рекламира като  бъдещ заместник-кмет, определено политическа длъжност. Призоваването в полицейското управление на невинни граждани е груб опит за ползване на  властовите инструменти с цел постигане на манипулиран изборен резултат  за нашия опонент.

Остро осъждаме и поведението на кандидата за кмет Първан Дангов, който в безсилието си да предложи персонални качества и политически аргументи прибягна до изтърканите ченгеджийски приоми, свързани с фабрикуването на фалшиви обвинения.
Държим да напомним на очевидно губещият контрол наш опонент, че годината
е 2023-та, България е член ЕС и НАТО, а Държавна сигурност бе разпусната през 1989 година.
 
„Уважаеми господин Дангов,

В Дупница живеят разумни хора, които имат интуицията и способностите да  различават истината от лъжата и манипулациите от фактите. Всички знаят кои са купувачите на гласове. Видно е от резултатите на първия тур!Не принизявайте интелекта на хората до вашият собствен такъв.
 
Уважаеми господин Йоцов,

Настояваме за Вашата незабавна оставка като Началник на РУП - Дупница, заради грубото погазване на гражданските и изборни права на жители на общината, както и заради упражнения полицейски произвол, работещ в явна полза на Първан Ангелов Дангов. За Вашите действия е сезиран и Министърът на вътрешните работи г-н Калин Стоянов.В случай, че не подадете Вашата оставка, призовавам цялата демократична общност към граждански мирни протести.
 
Уважаеми съграждани,

Вярваме във Вашата мъдрост и разум! Нека в неделя запазим демокрацията и свободата на Дупница и кажем твърдо НЕ на репресиите и милиционерщината.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама