Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ПП-ДБ и БСП официално се обявиха в подкрепа на Огнян Атанасов за балотажа в Кюстендил
  Категория: Политика     15:14 - 3/November/2023

Кандидатът за кмет на Община Кюстендил Огнян Атанасов: Да ще стане, защото сме заедно. Ще победим, гласувайте с номер 26.Администрацията от понеделник бъдете спокойни, благодаря ви!!!!!       На съвместна пресконференция Кристиян Иванчов от ПП „Продължаваме промяната“ и Бойко Клечков от БСП официално се обявиха в подкрепа на Огнян Атанасов на балотажа в Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес“.

"Уважаеми жители на община Кюстендил, приятели, настана време разделно за нашата община.Кюстендил е на кръстопът по какъв път да поеме- в нова посока или нещата да останат по старому.Изборът е на всички нас- в неделя имаме възможност да отворим нова страница за Кюстендил и градът да се отърси от страха.Градът може да бъде чист и подреден, Кюстендил може да върне курортния си облик и дух, Кюстендил може да бъде привлекателно място за работа и отглеждане на деца.Кюстендил може да развива спорт, да развива масовия спорт и детско юношеските школи на футболните отбори.Моят  опонент е потърсил подкрепа от другите кандидати, които виждате до мен.Но те решиха да подкрепят новата посока на развитие на общината, за което съм благодарен на тях и на д-р Юрий Хранов,както и на г-н Стоян Иванов и политическа партия Пряка демокрация.
Никой не вярваше, че в Кюстендил може да има балотаж.Той вече е факт, аз съм на балотаж и с подкрепата на  колегите смятам, че в неделя градът може да има нов градоначалник и градът да тръгне в една по- добра посока.Бъдете уверени, излезте гласувайте и нека общината тръгне в правилната посока.На тези, които работят в общинските предприятия, днес  са събирали ОП "Чистота", вчера е  събирана администрацията в театъра- бъдете смели.Пак призовавм, гласувайте по съвест не се поддавайте на манипулации.Гласувайте с номер 26, гласуването за нас е безплатно!", каза кандидатът за кмет на Община Кюстендил Огнян Атанасов.

Представителя на БСП Кюстендил Бойко  Клечков от името  на БСП -заяви, че легитимните органи на партията- Общинския съвет на партията в Кюстендил и Изпълнителното бюро и контролната комисия, вчера на заседание са взели решение категорично да застанат  зад кандидатурата на Огнян Атанасов. В неделя членовете на БСП е техните симпатизанти ще гласуват с №26.
От ПП “Продължаваме промяната“ -Кристиян Иванчов каза:
"Последните  няколко дни сме свидетели на безпрецедентен натиск към наши членове и симпатизанти в полза  на един от кандидатите, който не присъства тук.Въпреки всичко удържахме на  натиска и категорично заявавам, че на балотажа в  неделя ще подкрепим Огнян Атанасов,защото Кюстендил има нужда от промяна.Кюстендил има нужда да спрем 16- годишното безвремие, в което сме изпаднали. Считам, че само обединени заедно в неделя можем да постигнем това нещо, излезте и гласувайте.Моят апел е , че трябва да се излезе и да се гласува- гласувайте с бюлетина 26 за  Огнян Атанасов.

„Да ще стане, защото сме заедно.Ще победим, гласувайте с номер 26.Администрацията от понеделник бъдете спокойни, благодаря ви!, „ каза кандидатът за кмет на Община Кюстендил Огнян Атанасов.

 

 

Kuber press

 

 

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама