Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Дупница откриват фотографската изложба на Деница Дикова
  Категория: Регионални     14:16 - 3/November/2023

Писмо до Община Дупница от Министъра на вътрешните работи, уведомяваме  -че Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-МВР (ГДПБЗНМВР) е реализирала система за клетъчно излъчване и разпространение на съобщения за предупреждение на населението BG-ALERT.

На 7 ноември от 18,00 часа в Нова художествена галерия на град Дупница ще бъде открита фотографската изложба на Деница Дикова, съобщи за „Кубер прес“, Христо Апостолов пресаташе на Община Дупница. Тя е дъщеря на един от емблематичните актьори от дупнишкия театър и негов директор Асен Диков. Изложбата от фотографии на талантливата дупничанка "Момеntum" вече бе представена в София и Варна, а третата спирка е именно родния й град.

 

Във връзка с получено писмо до Община Дупница от Министъра на вътрешните работи, уведомяваме следното: Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-МВР (ГДПБЗНМВР) е реализирала система за клетъчно излъчване и разпространение на съобщения за предупреждение на населението BG-ALERT. Разработен е и публичен информационен сайт vvww.bg-alert.bg;, където ще се визуализират изпратените съобщения от системата BG-ALERT. На сайта се съдържа също допълнителна информация за BG-ALERT, настройки за мобилните телефони, често задавани въпроси и др.
С оглед на гореизложеното уведомяваме, че предстоящите тестове ще бъдат проведени на 22.11.2023 г. от 12:00 до 12:30 ч. за области Кюстендил, Благоевград, Перник, София и Софийска област и на 29.11.2023 г. от 12:00 до 12:30 ч. (Национален тест).
Тестовото съобщение, което ще бъде разпространявано в посочените региони на съответните дати, се очаква да бъде получено на мобилни устройства, поддържащи технологията Cell Broadcast Service и ще бъде съпроводено със специфичен звуков сигнал и вибрация, дори и при активиран тих (безшумен) режим на устройството.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама