Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Новоизбраните общински съветници и кмет на Трекляно положиха клетва
  Категория: Регионални     17:08 - 2/November/2023

Поздравим ви, че спечелихте доверието на вашите съграждани и бяхте избрани да управлявате една от най-малките общини в България, Община, която има хубава природа, трудолюбиви хора и потенциал за развитие. Може да го развиете, ако работите заедно и вървите напред в името на просперитета на общината и вашите съграждани. С тези думи областният управител  Александър Пандурски се обърна към новите общински съветници и кмета в община Трекляно,  Пандурски уважи първата сесия на местния парламент, по време на която новите управници положиха клетва и избраха председател на Общински съвет, съобщи за „Кубер прес“, Десислава Айдарова пресаташе ОА Кюстендил . 

Радко Петрунов започва своя четвърти мандат като кмет на Трекляно, а новите общински съветници там са: Ташко Ташев, Митко Димов, Гълъбина Йосифова, Ани Симеонова, Здравко Евтимов, Стефка Стаменкова, Бойко Гърков, Камелия Андонова, Таня Веселинова, Стефан Борисов и Антон Петров. Всички те официално положиха клетва и подписаха клетвени листа. 

Председателят на Общинската избирателна комисия връчи удостоверенията на новоизбраните съветници: “Желая ви попътен вятър и успех! Работете заедно и се грижите за населените места в община Трекляно.” 

Новият-стар кмет Радко Петрунов заяви, че ще работя в името на гражданите на община Трекляно и за подобряване на техния живот. 

Най-възрастният общински съветник Гълъбина Йосифова откри първото заседание. “Гордея се, че на мен се падна честта от тази трибуна да открия и приветствам новоизбраните съветници от община Трекляно. През следващите 4 години ние ще работим единствено и само в полза на нашите избиратели. Да не забравяме от кои сме изпратени тук!”, посочи Йосифова. 

За председател на Общинския съвет в Трекляно бе избран Стефан Борисов.

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама