Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
БСП Кюстендил с разнородни позиции за балотажа, от една страна с подкрепа на Огнян Атанасов от друга- Не подкрепям никого
  Категория: Политика     18:13 - 1/November/2023

Бойко Клечков: Ние на предстоящия балотаж в неделя ще подкрепим Огнян Атанасов втория човек в кметската надпревара.    Председател на ОБС на БСП-Кюстендил, един от кандидатите за кмет на община Кюстендил Йордан Тодоров  с позиция за предстоящия балотажа: Ни подкрепям никого.

 

В качеството си на областен председател на БСП Кюстендил и член на партийния общински съвет, както и бъдещ общински съветник Бойко Клечков и председателя на младежката БСП организация на БСП Кюстендил Десислава Разсолкова  пред медии информира обществеността относно  позицията на партията за балотажа за избор на кмет в неделя за резултатите от местния вот проведен на 29 октомври предаде репортер на „Кубер прес“.

„Кампанията беше трудна за нас, знаете че резултатите не са обнадеждаващи, но въпреки всичко ние ще търсиме нашия анализ, който да покаже къде сме сбъркали, къде сме  направили сериозни грешки и това, което не сме направили за в бъдеще да имаме по- добър резултат.Аз искам да  благодаря на всички онези, които бяха в листата , 37 души, които със своите възможности , успяха да постигнем този, макар и скромен резултат.Партията направи 1 600 гласа и имаме 4 общински съветници. Искам да благодаря и на всички онези, на които по някакъв начин сме им били симпатични, хората които са вярвали в нас и са  дали своя вот този резултат да се постигне", Предизборната кампания беше трудна, знаем какви ас резултатите-обнадеждаващи, въпреки всичко ще има анализ на чиято база да коментираме сериозните грешки и къде сме сбъркали. За да може това което не сме направили да е ясно за бъдещи избори.“ отбеляза той.

Областния председател на БСП Кюстендил Бойко Клечков благодари на 37 те човека от листата за общински съветници които със своите възможности -кой повече, кой по-малко и усилията са помогнали за резултата от изборите. Бойко Клечков благодари и на  тези които по някакъв начин са симпатизирали на БСП за България и в тях са видял хора на които да вярват -дали своя вот за да се постигне скромния резултат.

„Ние на предстоящия балотаж в неделя ще подкрепим Огнян Атанасов втория човек в кметската надпревара. Огнян Атанасов е  млад човек, ние виждаме в него потенциал, който би могъл да  доведе града в  едно по- добро положение. Заставаме зад него и неговата партия. От миналите избори сме си направили едно поука, че при всички случаи трябва да показваме характер не да се обявяваме като други колеги „Не подкрепяме никого“.Нямаме нищо против Петър Паунов, това е принципна позиция и на БСП , вие знаете, че там където участват ГЕРБ и СДС ние като принципна позиция на партията заставаме против техните кандидати", обобщи Бойко Клечков.
 

   Председател на ОБС на БСП-Кюстендил, един от кандидатите за кмет на община Кюстендил Йордан Тодоров  с позиция за предстоящия балотажа: НЕ ПОДКРЕПЯ НИКОГО

 В качеството ми на Председател на общински съвет на БСП-Кюстендил, един от кандидатите за кмет на община Кюстендил  и водач на листата за общински съветници, изразявам  позицията на мен и моят екип относно предстоящият балотаж за избор на кмет на община Кюстендил, а тя е НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО!, се посочва в прессъобщение до медиите, предаде репортер на „Кубер прес“.

      Благодарен съм за подкрепата, която получих. Изказвам искрената си благодарност към всеки един от тези 2091 човека, които ме подкрепиха. Въпреки, че този резултат не достигна за това към което се стремихме, всеки един от тях трябва да е сигурен, че не  е направил грешен избор и няма нито да ги предам нито продам. Тази подкрепа ме мотивира да продължа борбата, която водим и ме задължава да бъда честен и да не подведа, както хората които ни подкрепиха, така и останалите жители на Кюстендил, които следва сами да изберат кой да ги управлява.

       Възгледите ни за бъдещето развитието на община Кюстендил не съвпадат с визията на кандидатите достигнали балотаж. Нямаме намерение да се предадем, проведохме открита и честна кампания, не заложихме на популизма и празните обещания. Бъдещето на Кюстендил за нас е кауза, от която не се отказваме и ще продължим да работим.

       Към момента провеждаме анализ на изборния резултат и когато сме готови на 100 %, ще можем да излезем с позиция и по тази тема.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама