Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ПП-ДБ с категоричната подкрепа за Огнян Атанасов на балотажа в неделя
  Категория: Политика     17:48 - 1/November/2023

Дни преди балотажа в Кюстендил за избор на кмет на Община Кюстендил на пресконференция от  ПП-ДБ заявиха категоричната подкрепа за кандидатурата на Огнян Атанасов за кмет на община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес“.
"Няколко дни след изборите страстите поутихнаха, но предстои страстната седмица, в средата сме на страстната седмица , която е пред балотажа.За първи път  след 16 години в Кюстендил ще има балотаж за кметския пост.Ние  от коалиция ПП- ДБ  като участници за първи път на местни избори , можем да кажем че сме доволни от получените резултати.Това е  едно добро начало за нас, като ние в никакъв случай няма да престанем да работим за благото на Кюстендил и неговите жители.Считам, че постигнатите резултати са добри като първо участие на местните избори.Можем да започнем с 4 общински съветници , както знаете при нас няма пренареждане на листата, при нас влизат първите четирима.Ще работим за това да постигнем в Общински съвет  единодушие и да започнем да работим по нашата управленска програма", заяви Кристиян Иванчов.
Ние като коалиция във всичките си действия до сега сме били категорични и последователни, че е време да сложим край на 16- годишното безвремие , в което е изпаднал Кюстендил.Заявявам категорично, че на балотажа в неделя ще подкрепим Огнян Атанасов за кмет  на Кюстендил. Подкрепяме неговата кандидатура водени от  желанието на нашите избиратели, които смятат, че е нужна промяна. След  като се запознахме подробно с визията на  Атанасов за развитието на Кюстендил, считаме че тя се доближава до нашата  управленска програма.Само заедно можем да поставим началото на промяната в Кюстендил. Промяна  към по- добро бъдеще, към развитие на нашия град като туристически център , развитието на земеделието, привличане на инвестиции и най- вече работа и подпомагане на местния  бизнес.
Иванчов е категоричен, че от ПП-ДБ стриктно ще следят за поетите ангажименти.

"Нашето условие за подкрепата е да се работи в името и благото на община Кюстендил.Считам че имаме пълно основание  да подкрепим  Огнян Атанасов, който заяви многократно ,че основната му цел е развитието на града. Призовавам всички жители на община  Кюстендил да излезнат в неделя и да гласуват. От  изключително значение е високата избирателна активност, за да можем да се преборим с вота , административен, бизнес вота и да покажем, че имаме желание за  промяна.Нека кюстендилци да излязнат в неделя и да гласуват за Огнян Атанасов на балотажа.Считам, че в негово лице Кюстендил може и ще има един  добър кмет, един добър стопанин на общината. След 4 години  ще се поздравим с една добре свършена работа", заяви Кристиян Иванчов.
Всичко , което зависи от ПП- ДБ като  представители чисто технически като помощ, работата на СИК ще съдействат за честен изборен процес, уточни Иванчов.
Андрей Миленков представител на ДБ  също призова избирателите на коалицията да подкрепят в неделя Огнян Атанасов.-"Кандидатурата на един млад, образован,  дееспособен кандидат".
"Аз като представител на квотата на ДБ изразявам своето и мнението на ръководството на ДБ Кюстендил и категоричното им становище , че  правилния избор на настоящия балотаж е да подкрепим инж.Огнян Атанасов.Призоваваме кюстендилци да излезнат да гласуват ,защото единствения начин да се преодолее корпоративния и купени вот е масовата изборна активност.Бяхме свидетели на доста неща в секциите, които на са от добрите практики, призоваваме членовете на СИК да се замислят, да спазват методичните указания на ЦИК  и да следят за честното провеждане на изборите", заяви Миленков.
Областният координатор на ПП и  общински съветник Любомир Терзийски благодари на всички, които са подкрепили  коалиция ПП-ДБ.
"Искам да призова за една висока  активност и всички жители на община Кюстендил, които подкрепиха нас да подкрепят Атанасов за едно по- добро бъдеще на община Кюстендил и промяната да настъпи и в нашия град", каза в обобщение Любомир Терзийски.

 

 

 

Kuber press
 

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама