Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Огнян Атанасов към избирателите за балотажа в Кюстендил: Призовавам в неделя за висока избирателна активност, защото това ще легитимира вота
  Категория: Политика     14:59 - 31/October/2023

Огнян Атанасов& Заявявам категорично, останалите дни до балотажа ще продължа както аз, така и моите съветници да водим позитивна кампания, каквато водихме до сега, не поддавайки се на провокации от различни страни, каквито не липсваха.

 

Дни преди провеждането на балотаж между Петър Паунов от „МК „ГЕРБ“ и Огнян Атанасов от Партия на зелените-гражданска квота, Огнян Атанасов в изявление пред медии благодари на всички ,които излязоха 29 октомври  за да упражнят своето право на глас, предаде репортер на „Кубер прес“.
"Уважаеми съграждани ,на първо място бих искал да благодаря на всички, които излязоха и упражниха своето право на глас. Доволни сме от резултата, който постигнахме на първи тур. Както многократно заявих, че ще има балотаж, той се случи. Честитя на всички кандидати, които са избрани за общински съветници , за кметове на кметства като им пожелавам успешен мандат и да успеят да реализират идеите си за развитието на нашата община, в която живеем.

Бих искал да се обърна и към кандидатите, които не бяха избрани да знаят, че в наше лице и в мое лице лично ще имат подкрепа  и можем да бъдем техния проводник за идеите, които са искали да осъществят за развитието на община Кюстендил. За първи път от 16 години общината се намира на кръстопът, който ще посочва посоката, в която да се движи и занапред.“ посочи още кандидатът за кмет на Община Кюстендил Огнян Атанасов.


 По думите му от днес той ще търси контакт с всички останали политически сили да  разговоря с всички, които не достигнаха до балотаж, за да иска подкрепата ми , за да може община Кюстендил  да поеме в една нова посока, която Огнян Атанасов смятам -че ще бъде правилната посока.

„Заявявам категорично, останалите дни до балотажа ще продължа както аз, така и моите съветници да водим позитивна кампания, каквато водихме до сега, не поддавайки се на провокации от различни страни, каквито не липсваха. Призовавам в неделя за висока избирателна активност, защото това ще легитимира вота.“ Поясни още Огнян Атанасов.

 „С радост мога да кажа, че имаме  избран кмет на второто най- голямо село в общината, на село Жиленци, г-жа Анева. Нека има успешен мандат, ще има пълната наша подкрепа и надявам се Жиленци да стане едно още по- привлекателно място .Имаме трима наши кмета, които  са на балотаж: в село Пиперков чифлик- Христо Христов, в село Нови чифлик Олег е на балотаж и  третия ни балотаж е в Жабокрът с нашата кандидатка Милена. Призовавам хората от тези населени места да ги подкрепят, смятам че това са хора, които през годините са показали, че могат да работят за  населеното място, имат потенциал и тези малки населени места да стават още по- красиви и по - привлекателни.
Не на последно място призовавам всички: Излезте и гласувайте, сега е  момента. Изборът за Кюстендил е във вашите ръце, Кюстендил може и Да, както обичам да казвам напоследък, ще стане, ще стане, защото сме заедно. Благодаря ви!", обобщи Огнян Атанасов.

Общинският съветник Димитър Велиновсъщо  благодари на всички избиратели упражнили правото си на глас.

"Аз искам да благодаря на всички наши съграждани, които ни подкрепиха в изборите проведени на 29- ти. Благодаря им, че излязоха и отразиха своето право на свободен избор  за хора, които  са независими и хора, чийто идеали и ценности ще подпомогнат развитието на града. Това , което искам да заявя най- открито е , че кюстендилци показаха за пореден път, че са хора здравомислещи и вперили поглед в бъдещето, за светло и чисто бъдеще на град Кюстендил. Благодаря ви и успех на всички", добави още Димитър Велинов
 

 


 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама