Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Огнян Атанасов: Гласувах за това Кюстендил да възвърне своя облик на курортен град и курортния си дух
  Категория: Политика     13:50 - 29/October/2023

„Гласувах за един по- добър Кюстендил, в който младите идват и да работят и да отглеждат децата си. Гласувах за това Кюстендил да възвърне своя облик на курортен град и курортния си дух. Призовавам ви и вие да го направите, да излезете  и да гласувате.Кюстендил може и знаете ли какво ще ви кажа :Ще стане, защото сме заедно", обяви той.

Огнян Атанасов каза още, че е изключително важно да има висока избирателна активност -защото веднъж бива неутрализиран купения вот  и второ -това е право на всеки един от съгражданите да упражни своето право -и е редно да го направи -за да може да изисква през последните четири години които ин прeдстоят.

По отношение на невъзможността за машинно гласуване Огнян Атанасов добави:

„Имаше много хора които бяха решили да гласуват машинно, за съжаление това право им беше отнето. Аз винаги съм бил привърженик на това-че човек трябва ад има право на избор.А по скоро го отчитам като негатив. Т ова ще мотивира хората да излязат и да гласуват и да изразят своя вот, защото когато се отнема това право историята показва-че обществото ивнаги реагира и това е редно“ обобщи Огнян Атанасов.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама