Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кюстендил с информационно събитие за дейностите относно дългосрочна грижа за възрастните и хората с увреждания
  Категория: Интервю     13:11 - 7/September/2023

Агенция за социално подпомагане организира информационно събитие за представяне на дейностите по проект  „Нова дългосрочна грижа за възрастните и хората с увреждания“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, което ще се проведе 
на 14.09.2023 г. (четвъртък) от 10:30 ч. до 12:30 ч. в Парк хотел „Кюстендил“, съобщиха за „Кубер прес“, от Агенция за социално подпомагане.

Основна цел на проекта е създаване на възможност за независим живот на хората с психични разстройства и с умствена изостаналост чрез предоставяне на качествени и достъпни услуги в общността.

Събитието ще бъде открито от модератор и лектор д-р Владимир Сотиров – психиатър и ръководител на център за психично здраве „ Адаптация“, след това ще представени дейностите и напредъка по проекта от Соня Ценова - Началник отдел в Инспектората на АСП и експерт по проекта. Предвижда се представяне на Презентация на тема „Деинституционализация – принципи и предизвикателства“ – д-р Владимир Сотиров, както представяне на добри практики в община Кюстендил, Радмила Рангелова, зам.-кмет "Социални услуги, програми и проекти" в община Кюстендил.

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама