Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Бойко Клечков водач на листа БСП за България 10 МИР-Кюстендил:"Резултатът на БСП ще е по -сериозен и добър на изборите в неделя"
  Категория: Политика     20:06 - 31/March/2023

БСП -Кюстендил закри предизборната си кампания с позитивно и очаквано приповдигнато настроение за успех на предстоящите парламентарни избори в неделя, заяви категорично пред медиите  водачът на листата с кандидат -народните представители в Кюстендил Бойко Клечков, съобщи за „Кубер прес“, Симеон Смирнов-пиар на кандидат-народния представител от БСП Бойко Клечков.

 "Ние направихме една сериозна организация по провеждането на предизборната кампания в 10 МИР-Кюстендил и областта. Посетихме почти всички населени места и почти нямаме място, което да не е посетено от кандидат-народните представители на БСП. Почти всички общински организации на социалистите създадоха една позитивна кампания за агитирането на нашите симпатизанти в населените места. Смятам, че направихме една много добра и прилична кампания, която беше без нападки към нашите опоненти, а целта и беше да разясни социалните мерки на БСП, за които се борихме в последните няколко парламента и които ще защитаваме в следващия парламент след изборите. Ние създадохме една сериозна организация по време на предизборната кампания на БСП, като нашите мероприятия бяха посетени в Кюстендил и в общините в областта от немалко наши симпатизанти в пълни зали. На тези срещи ние получихме и обратната връзка от хората, които ни казаха от какво се нуждаят в тази сложна политическа и икономическа обстановка. Ние имаме яснота какво да направим за българските граждани. Можем и ще го направим в следващия парламент. Смятам, че нашият резултат на БСП ще бъде по-сериозен сега, в неделя от предишните избори. И представянето на БСП в 10 МИР-Кюстендил ще бъде един сериозен и добър резултат. Вие знаете, че ние сме с бюлетина  номер едно,1 и сега , ако кажа  "Кой сега е номер едно,1?" - това сме ние  БСП, които можем и  които ще направим хората да се чувстват по- добре. Като преодолеят трудностите, в които се намира България и те сега живеят с тях и ги преживяват", каза кандидат-народният представител от БСП Бойко Клечков, който пожела успех на социалистите в цяла България.

 

 

 

Kuber press

>

>

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама