Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Водачът на ГЕРБ СДС Кюстендил Христо Терзийски: Стремежът да се „изчегърта“ ГЕРБ доведе единствено до обедняването на българите
  Категория: Политика     15:31 - 31/March/2023

Завършва поредната предизборна кампания. Тя не предизвика особен интерес в българските граждани, този път няма новопоявили се „спасители“, онези, които преди година се обявиха за такива, се провалиха в управлението и бяха наречени „шарлатани“ дори от човека, под чието крило се появиха, а от „новите“ формации надничат стари и до болка познати лица, това заяви в края на  предизборната кампания Водачът на ГЕРБ СДС Кюстендил Христо Терзийски, предаде репортер на „Кубер прес“.

Хората не се вълнуваха от кампанията, защото имат по-важни проблеми. Икономическата криза продължава да се задълбочава, инфлацията расте и доходите на българите се стопяват. Усеща се при всяко влизане в магазина или плащане на битовите сметки. Основни стоки, които преди две години бяха нещо напълно достъпно, сега са лукс, който вече много българи не могат да си позволят.

Днес хората са по-бедни, отколкото преди 2 години, в края на управлението на ГЕРБ. Това е  зключително тревожно. Стремежът да се „изчегърта“ ГЕРБ доведе единствено до обедняването на българите. Това донесе „промяната“ -  повече дългове, по-слаба икономика и несигурност
за бъдещето.
Но аз вярвам, че все още можем да излезем от хаоса и кризата. България може да се върне на пътя на развитието и стабилността. Времето за експерименти със съдбата на хората трябва да свърши!

Решението е ясно - категорична подкрепа за ГЕРБ-СДС, която да позволи излъчване на стабилно правителство, подкрепено от ясно парламентарно мнозинство.


 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама