Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Михаела Крумова кандидат депутат от 10 МИР Кюстендил ГЕРБ СДС: Нека изберем пътя на развитието - отговорно и с оптимизъм
  Категория: Политика     14:16 - 31/March/2023

“Шансът на страната ни да си върне стабилността е управленската програма на Коалиция ГЕРБ-СДС! Тя залага единствено на опита, експертизата и прекия диалог с хората. Без излишни гръмки обещания!” С тези думи кандидатът за народен представител Михаела Крумова се обърна към жителите на област Кюстендил, като изказа благодарност и за силната подкрепа, която е  олучавала от тях досега.

“В рамките на две години страната ни бе избутана от правия път,
разтресена от спиралата на безмислени предсрочни избори и хвърлена в криза, както политическа, така и икономическа. И всичко започна с желанието на шепа хора да правят политически експерименти. Същите, без да мислят за последствията, открито и съвсем популистко призовават за нови предсрочни избори на есен, защото губят почва. Това отдалечава обикновения човек от политиката и погубва доверието му в държавността! А в момента България се носи по течението и губи време! Всеки изминал ден без правилни решения е кражба от бъдещето на децата ни!”, заяви Михаела Крумова, която е с преференция номер 3 в листата на ГЕРБ - СДС.
Кандидатът за народен представител призова още: “Нека изберем пътя на развитието - отговорно и с оптимизъм, за една силна и стабилна България! На 2 април с номер- 2 в избирателната бюлетина!”
  

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама