Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Водачът на ИТН Кюстендил Снежана Траянска: Влизайки в Парламента, народния представител не трябва да се отдалечава от действителните проблеми, напротив да търси начин и съмишленици, да ги решава. Затова, Държавата са хората!
  Категория: Политика     9:20 - 30/March/2023

Според Водачът на ИТН Кюстендил Снежана Траянска от ИТН Кюстендил разчитат на  съграждани, които вярват, че ще ги  представляваме, защото  не сме излъгали никой и за нищо. Напротив, личното й вярване е, че истината е най-безценното нещо, което винаги е по-силно и от най-голямата лъжа, изречена безброй пъти. Въпрос на време е!

Каква кампания отчитате – коректна от страна на политическите партии и коалиции или по скоро вяла?

За съжаление, отдавна  кандидатите не говорят какво ще направят. Казват какво грешно са направили другите. Да, трябва и това да се знае, но трябва да всеки един от кандидатите да каже в кой сектор, ще работи, къде се чувства компетентен. Какво ще направи за областта.

Като избирател, такова изказване не съм чула. Аз самата , като кандидат за народен представител,  заставам пред   хората с достойнство и ясна визия какво спешно трябва да се предприеме.

 

След срещите с хората, кои са най-неотложните и важни за решаване проблеми?

На местно ниво, стоят много проблеми. За тях говорим от години. Като например: водоснабдяването на населението ; напояването на насажденията; липса на инвестиции, на добре платена работа за хората. На всички тези въпроси, трябва да се търси решение от всички видове власти- местна, изпълнителна и законодателна. Да работим всички, за да може да се постигат резултати. Когато на дневен ред е единствено противопостяването, няма как да има благополучие.

А в национален мащаб- съставяне на Правителство,;бюджет за 2023г.. Държавният бюджет не трябва да бъде попилстки и предизборен , а реален, с предвидени помощи за най-уязвимите групи в обществото. Не трябва да води до големи разходи, за да не доведе до вдигане на данъци. Противодействието на инфлацията са инвестициите. Процесът е по-дълъг, но е  сигурен. В кратък срок, намаляването на цените може да стане, когато работят институциите, които имат контролни функции. Например Комисията за защита на конкуренцията. Тя има право да контролира така наречената спекула, когато е свързана с картелни споразумения. Трябва да се приемат законите, с които е свързан Плана за възстановяване и  развитие. По този план ще дойдат парите за саниране на многофамилни жилища. За да може другия отоплителен сезон, сметките за отопление да бъдат по-ниски.

Политиците трябва да обърнат внимание на такива конкректни решения.

 

Каква асоциация трябва да правят хората с мотото на вашата кампания – Държавата, това сте вие!

Точно това, което изредих вече.  Думата  народен  представител, трябва да бъде изпълнена със съдържание. Народният представител е изпратен в НС от хората и той трябва да бъде проводник на неговите идеи и въпроси. Влизайки в Парламента, той не трябва да се отдалечава от действителните проблеми, а напротив да търси начин и съмишленици, да ги решава. Затова, Държавата са хората!

 

На кои гласове ще разчитате на 2 април?

Ще разчитаме на нашите съграждани, които вярват, че ги представляваме. Не сме   излъгали никой и за нищо. Напротив, личното ми вярване е, че истината е най-безценното нещо, което винаги е по-силно и от най-голямата лъжа, изречена безброй пъти.Въпрос на време е!

 

 

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама