Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Коалиция „ПП–ДБ“ регистрира листа в Кюстендил за участие в предстоящите парламентарни избори
  Категория: Политика     13:25 - 28/February/2023

Днес коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ регистрира кандидат-депутатската си листа в 10 МИР – Кюстендил за участие в предстоящите парламентарни избори на 2 април 2023 г., съобщиха за „Кубер прес“, от ПП „Продължаваме промяната“.

         Водач е 39-годишният IT експерт Георги Стамов. Той е народен представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание.  Георги има магистърска степен „Финансов контрол“ от Университета за национално и световно стопанство в София, а средното си образование завършва в Езикова гимназия "Д-р Петър Берон" в гр. Кюстендил.Преди работата си в НС, той работи за международната компания Atos, една от водещите на глобално ниво в информационните технологии и цифрови трансформации. В българското подразделение на фирмата той е ръководител на екип от SAP консултанти в сферата на отчети и анализи. Атос България Компетънси Център доставя технологични проекти и поддръжка за различни компании, най-големият им клиент за България е Кока Кола Хеленик.
         Семеен, с две деца.

Ето и състава на пълната листа:1.     Георги Стамов2.     Николай Табаков3.     Кристиян Иванчов4.     Павел Михайлов5.     Николай Стоянов6.     Андрей Миленков7.     Елена Димитрова8.     Мария Зарева-Йорданова

 

 

 

Kuber press

 


 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама