Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
4БПП в Кюстендил и Дупница за шофиране след употреба ва дрога и алкохол
  Категория: Правосъдие     12:52 - 16/January/2023

Досъдебно производство в РУ Дупница за управление на МПС с изтекъл срок на валидност на табели. В Стоб счупиха МПС и откраднаха техника. Изчезна хидравлично масло от склад в Крайници.

 

Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница за управление на МПС с изтекъл срок на валидност на временни рег. Табели управление на МПС след употреба на алкохол или наркотично вещество съобщава МВР сайта, предаде  репортер на „Кубер прес“.   18-годишен водач, управлявал след употреба на наркотици, е установен в Кюстендил, 34-годишен водач е установен от дупнишки полицаи на ГП Е 79, управлявал е след употреба на наркотици, 61-годишен дупничанин е бил зад волана с 1.24 промила алкохол в издишания въздух, а 48-годишен водач е установен в Дупница да управлява с 3.20 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете са направени с техническо средство, 48-годишният е дал кръв за изследване. Водачите са задържани с полицейска заповед.  За случаите е уведомена прокуратурата.

 

Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница за управление на МПС с изтекъл срок на валидност на временни рег. Табели. Водачът е задържан с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.


 

Повреждане на чужда собственост и кражба – счупено стъкло на л.а.“Фиат“, отнета е техника от автомобила, в с. Стоб. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Рила.

Кражба на хидравлично масло от фирмен склад в с. Крайници е заявена в РУ Дупница, образувано е досъдебно производство по случая. 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама