Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Районен съд – Кюстендил прати в затвора рецидив с опит за кражба
  Категория: Правосъдие     9:52 - 11/January/2023

Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 12 месеца, при първоначален „строг“ режим на изтърпяване, по отношение на обвиняем в кражба, в условията на опасен рецидив, от престъплението няма причинени имуществените вреди, съобщи за „Кубер прес“, Владимир Владимиров- Връзки с обществеността-Окръжен съд Кюстендил.

28 - годишният кюстендилец Кирил К. се призна за виновен в това, че на 16.01.2022г., на междустълбищна площадка на блок на ул. „Цар Освободител“, е направил опит да отнеме чужди движими вещи – 5 чифта маратонки и спортни обувки, на обща стойност 874, 09 лв. от собственика, без нейно съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои, като опитът е останал недовършен по независещи от дееца причини.

Доколкото по отношение на подсъдимия е одобрено и влязло в сила споразумение от 05.04.2022 г. по наказателно дело на РС – Кюстендил, деянието по което се явява извършено в условията на съвкупност с деянието по настоящето дело, то налице са предпоставките по НК за определяне на едно общо най- тежко наказание, което лицето да изтърпи. Съдът определи „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 2 месеца, при първоначален „строг“ режим, като приспада изтърпяното наказание „лишаване от свобода“ по делото от април 2022 година.

 

Kuber press

 

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама