Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Депутатът от ГЕРБ СДС -10 МИР Кюстендил, Христо Терзийски: Бившият МВР министър Рашков отказва да приема призовка да обясни свои твърдения
  Категория: Политика     9:08 - 16/December/2022

Бившият вътрешен министър Рашков, в качеството си на служебно лице, многократно заявяваше неистини по мой адрес, с цел да се дискредитира предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Кюстендилска област, това сподели в личния се профил депутатът от ГЕРБ СДС -10 МИР Кюстендил, Христо Терзийски, предаде репортер на “Кубер прес“ .

Когато лъжливите му твърдения бяха опровергавани впоследствие - включително и от собствените му отговори от парламентарната трибуна на поставените му от мен въпроси, той дори не намираше доблест да се извини.

Сега виждаме, че отказва да приема призовка от прокуратурата, за да обясни други свои твърдения. Дори поставя условия как и кога може да бъде призоваван - отново атакувайки ГЕРБ.

Оставяме настрана това нагло поведение, но явната му дезориентация в правомощията на институциите на съдебната власт наистина провокират недоумение как такава личност е била вътрешен министър. Въпреки, че от друга страна, това обяснява в голяма степен разрухата, която той остави в МВР след себе си и управлението на "Промяната".

 

Kuber press

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама