Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Бойко Клечков депутат от 10 МИР Кюстендил: Естествено трябва да търсим по-добри резултати за бъдеще
  Категория: Политика     13:40 - 6/October/2022

Йордан Тодоров председател на ОБС на БСП Кюстендил: Считам че тук се представихме достойно при положение, че за година и половина това са четвърти избори. Не е лесно да мотивираш хората да излязат и да гласуват, мисля че се справихме прилично.

С позитивно настроение и с благодарност  към всички гласували за БСП, на всички участвали в организацията на изборите и помогнали в изборния процес професионалисти и тези дали гласа си БСП да има представителство в НС, започна пресконференцията депутатът от БСП Бойко Клечков, предаде репортер на „Кубер прес“.

„Благодаря и на онези, които със своя организационен опит направиха, така че да се поздравим с този успех. Може би като резултати в областта се открояват хората от Кюстендил. Тук се създаде и една добра организация за провеждането на изборите, благодарение на Общинския партиен председател на БСП – Кюстендил, Йордан Тодоров. Добри резултатите имаме в общините Трекляно и Невестино, запазено е едно добро представителство в Бобов дол, Рила и Кочериново.“ oбясни Бойко Клечков.

Според изборните резултати от 2 октомври БСП е далеч по-слаби места в Дупница, Сапарева баня и Бобошево.

Това което предпочете народа, е да класира Българската социалистическа партия  на трето място в областта. В тази ниска избирателна активност, ние направихме една позитивна кампания, която до известна степен ни помогна за добрия резултат. Не на последно място до известна степен нашето добро представяне се дължи и на вас, медиите – едно коректно отразяване на нас като политическа формация, за което благодаря. Естествено е, че ние трябва да търсим по-добри резултати за бъдеще“ каза още Бойко Клечков.

По думите на Бойко Клечков  предстои анализ в общинските партийни организации и  предприемане на мерки за постигане на по-добри резултати.

 

„Благодаря на всички, които ни подкрепиха в Кюстендилска община, а именно това са 2045 души. Считам че тук се представихме достойно при положение, че за година и половина това са четвърти избори. Не е лесно да мотивираш хората да излязат и да гласуват, мисля че се справихме прилично. Аз съм амбициозен човек и не се задоволявам с третото място. Предстоят ни много задачи и искам да пожелая на народния представител Бойко Клечков да сформират един парламент, който да взима правилни решения за нас – гражданите, за всички които сме ги избрали“, каза преседатлея на ОБС на БСП Кюстендил Йордан Тодоров

Бойко Клечков коментира резултатите на БСП и в национален мащаб.

„Големият проблем на БСП е вътрешната опозиция, която не играе по правилата. Нашата партия има устав и какъвто и да било спор, може да се реши вътре в нея. Ние имаме и контролни органи, естествено е дисциплината, която трябва да има всеки един партиен член да минава през партийните органи. Аз се обявявам против всякакво едно решение, когато един проблем на партия се решава чрез прокуратура или съдебна система. Достатъчни са нашите органи за управление и контрол в партията. Това, че излязоха голяма част от нашите хора в опозиция е проблем по-скоро на националното ръководство. Аз обаче не съм съгласен с това, че член на БСП изнася информация от кухнята и захранва медийното пространство с негативна информация. Ако говорим за ниски резултати, мога да кажа че това се дължи на самото ни ръководство по места. Тези, които искат да ни бойкотират резултатите са по-слаби и обратното. Зависи лично от водачите на хората по места - не може, например, по избори офисът ти да е затворен, а председателят на общинския съвет да е абдикирал и да не се занимава с проблемите на хората. При нас е необходимо едно организационно укрепване по места. Неподходящите хора на местните структури довеждат до тези резултати“, заяви още той.

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама