Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Стефан Янев на среща в Кюстендил с членове и симпатизанти на ПП “Български възход“
  Категория: Политика     15:58 - 9/August/2022

Председателя на ПП “Български възход“, Стефан Янев участва в среща с  членове и симпатизанти на оглавяваната от него партия в Кюстендил, на срещата проведена в майорската къща присъстваха и шестима от Националния предизборен щаб, това потвърди пред „Кубер прес“, участник в срещата.

В разговорите по организацията на структурите по места в областта са участвали бившия общински председател на ОБС на БСП Росен Димитров, напусналия групата общински съветници на БСП за България Димитър Соколови бившия директор на Институт по земеделие Димитър Домозетов.

Участниците в срещата са присъствали на водосвет за здраве и благополучие  отслужен в черквата „Св. Димитър“ в Кюстендил.

Кюстендил е първия град от областта посетен от Стефан Янев, предстой на Национален съвет в София да бъдат утвърдени областния и общинските координатори, както и да бъде оповестен водачът на листата. ПП “Български възход“, ще се яви самостоятелно на предстоящите парламентарни избори  на 2 октомври

.Името на Росен Димитров бивш шеф на ДАИ Кюстендил се спряга за областен координатор на партията на Стифан Янев, обсъжда се водачът на листата да бъде от Кюстендил.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама