Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Общинска организация-ИТН Кюстендил с подкрепа за действията на ПГ на ИТН в НС
  Категория: Политика     17:44 - 20/June/2022

Общинската организация осъжда също така и едноличните действия на ПП,по отношение на двойствената политика за сваляне на ветото спрямо РСМ,което е единствено от правомощията на Парламента.

Общинската организация на ИТН Кюстендил изпрати свое становище  Декларация до ПГ на ИТН в 47-ия Парламент относно процесите които текат в Има такъв народ- респективно напускане на  партийната  групата от досегашни нейни членове, това съобщи за „Кубер прес“, общинския координатор на ОТН Кюстендил, Милен Георгиев.Декларацията е от  Общинската организация на „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ - гр.Кюстендил.

„Днес 20.06.2022г. Общинската организация на ИТН гр.Кюстендил,на свое събрание,единодушно Декларира,своята подкрепа за действията на ПГ на ИТН в 47-то Народно събрание,за нейната цялост,единство и сплотеност при вземането на решения в групата,съобразно принципите и целите на партията.

Общинската организация остро осъжда отцепилите се 6 депутата, станали независими,предали интересите, както на ПГ на ИТН,така и избирателите си от своите райони на страната,избрали ги да защитават и споделят идеите и принципите на ИТН.

В този случай,те не са независими,а са зависими от други интереси,облаги и постове,който са им обещали. Най-разумното нещо е ако имат морал,те следва да напуснат Народното събрание,защото са избрани от своите избиратели и те не са ги отзовали или казали да са независими.

Общинската организация осъжда също така и едноличните действия на ПП,по отношение на двойствената политика за сваляне на ветото спрямо РСМ,което е единствено от правомощията на Парламента. Предвид тези действия на ПП,ИТН застава на твърдото си решение да спре разрухата на държавата,да защитим културата,историята, езика си и народа от некоректните действия и високомерно управление на държавата от Продължаваме Промяната.“ се посочва в декларацията.Нашият девиз е:БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ИСТИНАТА Е ВИНАГИ С НАС! -обобщават от ИТН Кюстендил.

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама