Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ИТН Кюстендил с акция раздаване на вода по време на жегите на пенсионери
  Категория: Политика     15:19 - 7/June/2022

В деня когато пенсионери и други лица получават месечните пенсии днес-членовете на "Има такъв народ" Кюстендил организираха и проведоха инициатива раздаване на вода по жегите  в тяхна помощ, съобщи за „Кубер прес“, Милен Георгиев общински координатор на ИТН Кюстендил.

По думите му това е експериментално издание, при отчетен успех какъвто го има очевидно, кампанията ще продължи през летните месеци юли и август.

Предвижда  се инициативата да в по-голям мащаб и като раздадено количество бутилки вода  и като увеличен брой рецепиенти. Инициативата ще обхване и селата.

„Днес с  инициативата си раздадохме около 120 бутилки вода с това помогнахме на хората чакащи за пенсии и лекарства. Беше раздадена студена вода по клонове на пощите, банки и аптеки.

В горещите часове, точно когато хората имат нужда от подкрепа, ние сме с тях. Такива сме и такива ще бъдем винаги. Продължаваме с акциите предвидени за този и следващите месеци. Благодаря за подкрепата на всички, благодаря и за усмивките на хората, оценяващи това, което правим за тях.“ обобщи Милен Георгиев.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама