Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил организират
  Категория: Предстоящо     16:57 - 13/May/2022

На 13.05.2022 г., с благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и патриарх Български Неофит, в Архиерейското наместничество на Кюстендил се проведе работна среща по повод предстоящо духовно мероприятие в града, с участието на ученици от кюстендилските училища, съобщава социалната страница на Кюстендилска духовна околия, предаде репортер на „Кубер прес“.

На срещата присъстваха Архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, Нели Петкова, Директор на дирекция "Култура, образование, младежки дейности, спорт и туризъм" при Община Кюстендил,  Гергана Паргова, старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в Регионалното управление на образованието - Кюстендил, сътрудници при социалния и просветния отдели на Софийска света митология.

На срещата бе обсъдено провеждането на "Празник на православния дух и традиция". Инициативата е на Софийска света митрополия, с подкрепата на Община Кюстендил и Регионалното управление на образованието в Кюстендил и ще се реализира на площад "Велбъжд" на 30.05.2022 г. -понеделник от 11:00 часа.

 

 

Kuber  press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса

Реклама