Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Бобов дол подпомагат с 300 лева абитуриенти в неравностойно положение
  Категория: Интервю     17:27 - 1/May/2022


Общинска администрация Бобов дол всяка година, община Бобов дол подпомага абитуриенти в неравностойно положение, съобщава сайта на община Бобов дол, предаде репортер на „Кубер прес“.
По предложение на смета на община Бобов дол Елза Величкова Общински съвет - Бобов дол отпуска еднократна финансова помощ в размер на 300 лв. на всеки ученик - сирак, полусирак, с налична медицинска експертиза от лекарска комисия и ученици, настанени в приемни семейства, абитуриент през 2022г.
В срок до 13.05.2022г. /петък/ всеки ученик - сирак, полусирак, налична медицинска експертиза и настанен в приемно семейство да подаде заявление в деловодството на Общинска администрация Бобов дол, придружено с удостоверение /служебна бележка/ от учебното заведение за предстоящото завършване.Ученик с налична медицинска експертиза да приложи към заявлението-копие от решение на ТЕЛК.
Ученик, настанен в приемно семейство да приложи копие от решение за настаняване.Документите се подават в Деловодството на Общинска администрация Бобов дол, всеки работен ден от 8.30 до 17.15


Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама