Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Лидерът на МГЕРБ Милен Николов:“Опонентите да запазят добрия тон да края на предизборната кампания”
  Категория: Интервю     23:15 - 1/July/2009

Блиц –интервю:

Лидерът на МГЕРБ Милен Николов:“Опонентите да запазят добрия тон да края на предизборната кампания”


1. Намираме се в края на предизборната кампания за НС, ГЕРБ в национален и регионален мащаб често беше обект на черен PR, вашия коментар за това?
Кампанията на ПП”ГЕРБ”премина позитивно с послания насочени към избирателите. През цялото време беше запазен добрия тон, показвайки последователност към избирателите. За разлика от представителите на тройната коалиция които постоянно се опитваха по всякакъв начин, страхувайки се от ГЕРБ да правят негативна кампания и черен PR. На местно ниво визирам отношението на представителя на БСП в предиоборнния дебат по БНТ и използването на лъжливи обещания от страна на червения мажоритарен канадидат Георги Ников. Той в прав текст обвини ГЕРБ, че има вин относно подклаждането на бунтове в с. Шишковци след трагедиятя в черешовия масив. Това на 100% не е истина и не отговяря на истината. Наши хора проявиха загриженост към здравословнотосъстояние на пострадалия. Имаше и среща с кмета Терзийски, но не е използвана за популизъм или за дивиденти.

Неотдавна на член на младежката ГЕРБ- организация беше запален автомобила, това действие персонално ли е, или е насочено към ГЕРБ изобщо?
- Инцидента се случи с един от най-активните, и позитивно настроен членове на МГЕРБ. Очакваме органите на реда да да открият кой е извършителя и да бъде наказан. Друга кола собственост отново на наш член беше облепена с плакати на КБ. Не обвиняваме никого, държим обаче МВР да си свършат работата. Що се касае за заплахата отправена към д-р Борис Дашков, за мен тя надхвърля всякакви граници на нормалното, в 21 век в държава членка на ЕС подобен вид кампания е недопустима. Пршзовавам политичиските опоненти на ГЕРБ да запазят добрия тон до края на кампанията, защото няма да успеят и ГЕРБ ще бъде краен победител в което съм сигурен.

3. Кой се страхува от победатата на ГЕРБ?
- Страхуват се тези които дълги години управляват страната, хора които говорят в бъдеще време. Бих ги помолил да престанат да говорят “ние ще направим” и да покажат пред обществото какво са напаваили, през 4-годишния мандат, в чиято управленска програма нито една точка не е изпълнена докрай.

4. Как ще амбицирате младите хора да гласуват и да бъдат по- активни в политическия живот на страната?
- Структурите създадени в ГЕРБ - предприемачи, жени, старейшини и младежи целят да обхванат всички прослойки на обществото. Като лидер на младежката ГЕРБ -организация в региона раотя в насока ентусиазиране на младите хора да отидат да глаусуват. Ясно е, че младите хора у нас не гласуват. Ниската избирателна активност е в полза на ІІІ-ната коалиция . Лостът чрез който можем да преборим корпоративния вот е в насока избирателна активност, надявам се повечето хора да излязат на 5 юли и да отидат до урните.

5. За колко мандата се бори ГЕРБ в областта?
- Надявам се искренно ГЕРБ в кюстендилска обласат да получи максимален брой депутати, за да имаме възможност да носим отговорност от бъдещите си действия и бъдещите политики на управлението на държавата.

6. Какво очаквате да се случи в неделя на изборите за народни представители?
- Победа за ГЕРБ. Пожелавам на избирателите да бъдат позитивни, демократични и да използват конституционното си право на глас на 5 юли, да гласуват с бюлетина-3. Да докажем, че България може да бъде равноправна членка на ЕС, да използваме еврофондовете и да се борим с корупцията окопирала държвата.

7. Максимата на Милен Николов?
-Да умееш, да знаеш и да можеш.

Разговаря: Лидия Велинова

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама