Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Сегашните евродепутати са безгласни букви и партийни послушковци
  Категория: Политика     23:52 - 18/May/2009

В “Синята зала” на читалище “Братство” беше представен водача на евролистата на ПП ”Лидер”, нововремецът Емил Кошлуков. Партиите не са парламентарно представени, отскоро са на политическия хоризонт, предаде репортер на “Кубер прес”.
В началото на експозето водачът говори за важността от това да се гласува, защото Брюксел ще решава проблемите на страната. По думите на Е.Кошлуков в листата са подбрани стойностни и със смисъл хора, които ще защитават националните интереси. Не сме видяли полза от сегашните евродепутати, каза още той и уточни, че са безгласни букви и партийни послушковци. Предложенията на ЛИДЕР дават възможност за далеч по-добра защита на националните интереси в ЕС. Първото нещо е България да си върне спрените пари, които 3-ното правителство спря. Бандитската коалиция задължително трябва да се спре, призова пред медиите Е. Кошлуков.
В момент на криза да ти подарят 11 млрд. безвъзмездно и да не ги вземеш е равностойно на престъпление, смята кандидат-депутата. Парите са неусвоени заради обръчите от фирми на А.Доган, не могат да ги крадат. Първата задача на Е.Кошлуков ако бъде избран за евродепутат е да върне спрените средтства за България. Интересува ме ще можем ли с ИНТЕРПОЛ да хванем обръчите на царя и “батковците” на С.Станишев. Важно е Брюксел да бъде съюзник в битката срещу бандидтската политика, за което има воля от ЕС. Европейските данъкоплатци не искат парите им да отиват в БГ мафия.
Няма нужда французите да ни дават 1 млрд. за да ги окраде братовчеда на А. Доган, смята нововремецът. Той е убеден, че санкциите ще продължат ако не сменим политиката и европредставителите. Водачът на евролистата на партия “Лидер" подчерта, да не се гласува емоционално, да се погледнат личностите в листите и тогава да се гласува.
Чест е да съм водач на евролистата, разбирам кредита на доверие който ми дават от Лидер, ще го оправдая, обеща Е. Кошлуков. Според него изборите ще са трудни за тях, нямат парламентарна трибуана, нито ще се възползват от механизмите в СИК за подправяне на бюлетините и протоколите.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама