Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
15% ставка за ДДС и нулева за лекраства са акцент в предизборната програма на ПП “Атака”
  Категория: Политика     20:59 - 1/May/2009

15% ставка за ДДС, нулева за основни хранителни стоки и за лекарствата са сред акцентите в предизборната програма на ПП ”Атака”, съобщи за “Кубер прес” Елена Никова областен координатор на партията в Кюстендил.
Имаме намерение да внедрим нов тип икономика на доходите, с помощта на специалсти сме готови с израбтването на управленска икономическа стратегия, поясни тя. Програмата лансира нуждата от драстично повишаване на стандарта на живот в страната, както и създаване на средна класа. В краткосрочни планове са наеблязани пътища за повишено жизнено равнище, премахване на бюрокрацията и предимства за БГ -бизнеса.
Атакистите говорят за премахнване акцица върху ракията и намяляване данъците на по-бедните за сметка на богатите. Предизборно хората на В. Сидеров обещават пълна ревизия на сделките съвразни с държавни и общински земеделски земи и земи от горския фонд. Основна задача е намерението да за справяне с организираната престъпност. Тази част от програмата е под названието ”Хайка” и е насочена към ликвидиране на групировките, конфискуване на имоти и капитали на хора, които немогат да докажат произхода им. Основна цел на националистите е присичане на ислямизацията която върви с подкрепа от външно- враждебно настроени към странат фактори.
Ще бъдат приети закони регулиращи строежите ан нехриситянски религиозни храмове, ще се въведе закон за БГ-език. От Атака са за отстраняване, законодателно и административно да се праявт опити България да бъде резчленена на анклави и да се представя като механичен сбор от етноси и вероизповедания. Накрая в програмата се декларира от страна на Атака, че тя ще е гарант при следващото управление на страната, че националния интерес няма да бъде потъпкван.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама