Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
4СДС- активисти от областта в надпревара за избор на кандидат- депутат за НС
  Категория: Политика     14:44 - 11/April/2009

В 10 ч. се отвори избирателната секция в Кюстендил за вътрешно партийните избори на СДС, провеждащи се в страната за избор на кандидат депутати за членове на ЕП и за 41-во НС, съобщи пред ”Кубер прес” Анелия Любенова председател на местната СДС -организация.
Място за избор е клубът на СДС в Кюстендил, където 5- членна комисия в състав предс. Емилия Луканова и членове Таня Атанасова, Анета Драганова и Любомир Стойлков са в готовност да посрещнат всеки един от 135 –те членове на СДС до края на изборния ден -17 ч. До 12 ч. 50 % от имащите право да участват във вота дадоха вот си.
Гласуването става с 2 бюлетини, една за представители на ЕП в състав от 29 човека. Сред тях са имената на кандидат- евродепутатите Надежда Михайлова бивш външен министър, Димо Гяуров бимш шеф на разузнаването и Петър Градев. Втората бюлетина включва Анелия Любенова от Кюстендил, Георги Кочов от Дупница, Николй Игнатов – Бобов дол и дупничанинът Пламен Данйлов, кандидати за народни представители в родния парламент.
Първите резултати се очакват да дойдат във вторник когато на национално ниво ще има яснота къде и колко души са гласували и кой от кандидатите е събрал най-много гласове за листите.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама