Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Водач на листата на движение ”Напред ” в област Кюстендил ще бъде Светослав Василев
  Категория: Политика     14:33 - 17/February/2009

Областната структура на движение ”Напред” избра и определи длъжностите на хората в областния и общински предизборни щабове, съобщи за “Кубер прес” Светослав Василев областен координатор на партия “Лидер” за Кюстендил.
Отговорник на областния предизборен щаб е Светослав Василев, отговорници на секции ще бъдат по един човек от Дупница и от Кюстендил, засега е утвърдено името на дупничанина Цветан Динев от ЗНС. Отговорник по снабдяването на щабовете с предизборни материали ще бъде Йордан Ангелов собственик на частна пожарна в Кюстендил. За връзките с медиите ще има грижа Венцислав Алабачки.
Листата на движение ”Напред” ще бъде обявена най - късно до 3 март. В 9 общини на областта ще бъдат изградени общински щабове. Очаква се Светослав Василев да бъде водач на листата, следван от представители на ЗНС, ВМРО и т.н до пета позиция по квотния принцип.
В началота на следващия месец ще бъде открит областиня щаб. В момента текат опознавателни срещи между хората от отделните политически партии, участнички в движението, каза още С. Василев.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама