Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В БНД няма раздвояване на личността
  Категория: Политика     8:56 - 10/February/2009

Един от признаците за раздвояване на личността е човек да върши едно и също нещо и да очаква да се случват различни неща, според изявление на Ивайло Панев член на БНД Кюстетндил, направено на пресконференция пред медиите.
Ние напусналите НДСВ и създалите БНД, се разграничаваме от поведението на царската партия от лукавия им начин на артикулация на политическите субекти, уточни И.Панев.
Ако раздвояване на личността има при хората от БНД, то 90% от БГ народ също страда от това, смята той. За пример посочи депутатката от КБ Мая Манолова, която показва силна подкрепа към държавата, като нейн представител, същевременно подкрепя модела ”Дупница”, което е раздвояване на личността, смята И.Панев.
Състоянието в което е държавата е същото от началото на прехода, това е крайното измерение на управлението на статуквото, каквото е създадено от комунистическата партия след 10 ноември. И.Панев е на мнение, че у нас няма демокрация, а феодализам. Моделът “Дупница”, според него е като този в Кюстендил, с други персонажи като Георги Илиев и Алекасндър Тасев. Моделът ще изчерпи възможностите си, категоричен е И.Панев.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама