Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
БСП е паразитен организъм който се храни с чужда плът
  Категория: Политика     22:25 - 9/February/2009

БСП е политическа формация, която депутатката от БНД Ваня Цветкова оприличи на паразитен организъм, който се храни с чужда плът. Колкото и старания и усилия да е положила през мандата Мая Манолова, те не биха били продуктивни защото паразитите не са свикнали да създават, каза на пресконференция В.Цветкова.
Думите на Бойко Борисов в Чикаго, САЩ не са много достойни, посочвайки 2,5 млн. пенсионери и малцинаствата. БСП ги употребява години наред, присвой пенсионерските фондове и продължава да ги манипулира държейки ги в изолация като социално слаби за да купуват по - лесно гласовете им. Идването на власт на социалстите се свързва със захранване с пари на партията. Дори чрез престъпните групировки, визирам т.н модел Галеви, уточни народната представителка. Според нея безочливо било Мая Манолова да се хвали с успехите като областен лидер при избора на кмет на община Бобошево, подчерта още В. Цветкова. Идването на власт на сегашния кмет на БСП и НДСВ, бил избран със силовата подкрепа на братя Галеви. Братята щели да бъдат използвани от БСП, защото така е режисирано предварително. В Цветкова каза, че сред причините за провала на Людмил Стоянов е факта, че съветници са му били М. Манолова и Петър Паунов.
Какво значи да пиеш кафето в квартал “Изток”, попита В.Цветкова, след като не си положил усилия да подобриш живота на бедните? Тя припомни, че през миналия мандат там са били асфалтирани няколоко улици и площада. Направени са чешми на места където няма канализация. Според нея не е ясно, защо банята за минерална вода няма договор с Басейнова дирекция, което я заплашва със затваряне.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама