Рубрики
Реклама
Партньори
В кв.Изток Кюстендил установиха мъж с наротици
  Категория: Правосъдие     12:02 - 14/January/2022

В Тополница счупиха водомер, външна чешма, тоалетна, изрязани са овощни дървета.

В Търновлак отровиха куче. Кюстендилски полицаи са установили двама души, обявени за общодържавно издирване- 34-годишен мъж от с. Драговищица и 49-годишен мъж от с. Шишковци.

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 34-годишен мъж за притежание на наркотично вещество, съобщи за „Кубер прес“, Катя Табачка говорител на полицията в Кюстендил.
Служителите извършили проверката на ул. „Банска“ в града, иззета е опаковка с кафяво прахообразно вещество, при направения полеви наркотест е реагирало на хероин. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е постъпил сигнал за повреждане на чужда собственост в частен имот в с. Тополница – счупени са водомер, външна чешма, тоалетна, изрязани са овощни дървета. Местопроизшествието е посетено от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство по случая.

Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал от жителка на с. Търновлак, че кучето й е отровено. Местопроизшествието е обслужено от дежурна група, трупът на кучето е закаран за аутопсия в БАБХ – Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство.
Вчера кюстендилски полицаи са установили двама души, обявени за общодържавно издирване- 34-годишен мъж от с. Драговищица и 49-годишен мъж от с. Шишковци. Уведомена е издирващата ги структура.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса