Рубрики
Реклама
Партньори
За денонощие новите случай с Ковид-19 в област Кюстендил са 56
  Категория: Регионални     16:30 - 24/November/2021

През вчерашния ден в област Кюстендил са се ваксинирали 327 души, а лицата със завършен ваксинационен цикъл вече са 30 337, съобщи за „Кубер прес“, Десислава Айдарова пресаташе на ОА Кюстендил.
14-дневната заболяваемост в Кюстендилска област е 642.26 на 100 хил. души население. В област Кюстендил а денонощие новите положителни проби за Ковид-19 са 56
За изминалото денонощие новите положителни проби за Ковид-19 са общо 56. Новозаразени лица има в общините: Кюстендил – 39, Дупница – 9, Кочериново – 3, Сапарева баня – 3, Рила – 1 и Трекляно – 1, съобщават от РЗИ – Кюстендил.
В Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са хоспитализирани 35 души. Трима са на интензивно лечение.
В Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са хоспитализирани 34 лица. Четирима са на интензивно лечение.
В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 43 пациенти. Един е на интензивно лечение.
Информацията относно броят и състоянието на хоспитализираните пациенти е динамично променяща се.
През изминалото денонощие има починали трима души /това са лица, които са били лекувани и в болници извън област Кюстендил, както и вкъщи/: жена на 68 г. от община Дупница; мъж на 80 г. от община Сапарева баня; мъж на 86 г. от община Кюстендил. Всички лица са имали придружаващи заболявания. Областният оперативен щаб поднася искрени съболезнования на семействата и близките на починалите.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса