Рубрики
Реклама
Партньори
Адвокат Антон Сираков от Кюстендил води листата на от ПП „Русофили за възраждане на отечеството“
  Категория: Политика     9:02 - 13/October/2021

В листата отсъства водачът на листата на предишния вот за избор ва народни представители дупничанинът Георги Градевски.

Бившия председател на ПП Атака Кюстендил адвокат Антон Сираков е водач на листата за народни представители за изборите на 14 ноември 2021 г. в Десети изборен район – Кюстендилски, според публикувано на РИК решение , предаде репортер на „Кубер прес“.
Припомняме, че на предишните избори през пролетта Антон Сираков беше водач на листата на ПП „Русофили за възраждане на отечеството“ в МИР Първи Благоевградски район.
ПП „Русофили за възраждане на отечеството“-се представлява от Николай Симеонов Малинов в качеството му на председател, ПП „Русофили за възраждане на отечеството“.Същият е упълномощил Валентин Груев Григоров, а той е преупълномощил Антон Георгиев Сираков да внесе предложение в Районна избирателна комисия в Десети изборен район – Кюстендилски.
Втори в листата е друг бивш член на ПП Атака Кюстендил и бивш общински съветник от същата партия Людмил Новков, трети е Георги Добринов Николов и четвърти Борислав Валентинов Пенков.
В листата отсъства водачът на листата на предишния вот за избор ва народни представители дупничанинът Георги Градевски.
Решението подлежи на обжалване пред ЦИК чрез Районната избирателна комисия в Десети изборен район – Кюстендилски в тридневен срок от обявяването му.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса