Рубрики
Реклама
Партньори
Община Кюстендил с възможност за публично частно партнъорство за Здравния център
  Категория: Новини     14:17 - 26/July/2021

Частен инвеститор е с намерение да реализира проект свързан с експлоатация на комплекс-Парк Кюстендил“ и Център за долекуване ,продължително лечение и рехабилитация -съобразно предназначението им за провеждане на имунно-укрепващи процедури за здрави, хронично болни или претърпели тежко лечение хора, се посочва в докладна записки която ще бъде разгледана от съветниците в Кюстендил на предстоящата юлска сесия, предаде репортер на „Кубер прес“.
От страна на инвеститора е заявена готовност за стартиране на предварителна подготовка за очертаване на основните елементи на модела на здравния център-чрез формата на публично-частно партнъорство в резултат на което в максимална степен да бъдат защитени и развити интересите както на община Кюстендил така и на частния партнъор.
В тази връзка е необходимо ОБС Кюстендил да даде съгласие за предварителни проучвания и подготовка на проекта, както и последващото представяне на проекта пред съветниците не по-късно от 30 ноември тази година.
Припомняме, че Oбщинcĸия cъвeт- Kюcтeндил със свое решение от 27 мaй 2010 гoдинa даде зелена улица за изгpaждaнeтo нa Meдиĸo-бaлнeoлoжĸи ĸoмплeĸc, c oблигaциoнeн зaeм в размер на 6.5 млн. евро.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса