Рубрики
Реклама
Партньори
Асоцияция ВИК -Кюстендил със съгласуван бизнес план и искане прекратяване челнството на община Дупница
  Категория: Предстоящо     15:39 - 25/July/2021

На извънредно заседание на Асоцияция ВИК -Кюстендил ще бъде съгласуван бизнес план на Асоциацията и и ще бъде внесено искане за прекратяване членството на община Дупница, то ще се проведе 27 юли от 11 часа на вотир атаж в сградата на областна адиминстрация Кюстендил, предаде репортер на «Кубер прес».
В дневиня ред е влючена точка относно сътласуване на бизнес плана на ВиК оператора «Кюстендилсак вода»ЕООД заразвитие на дейността на дружеството като ВиК оператор за регулаторния период 2022/2026.Основните цели на бизнес плана на са:да осигури непрекъснатост на услугите по водоснабдяване, отвеждане и пречистване на отпадъчни води за потребителите;да предоставяне на В и К услуги при социално поносими цени;да предоставя висококачествено обслужване и да предприема необходимите мерки за опазване на околната среда.
Заложените цели в плана целят услугата доставяне на вода на потребителите в т.ч. подобряване на водоснабдяването в селища с режим на водоподаване; намаляване общите загуби на вода.
От община Дупница ще бъде внесено искане за допънителна точка в дневния ред с която да се приеме решение за промяна границите на обособената теритоиря обслужвана от Кюстендилска вода чрез напусакне и перкратяване на членството в Асоциацията на ощина Дупница.Искането е на база решение на Общински съвет Дупница за напукане на асоциацията.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса