Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Награди за служители на ОДМВР – Кюстендил, по случай Празника на МВР
  Категория: Общество     16:21 - 2/July/2021

Директорът на ОДМВР ст. комисар Пламен Стоилов награди 153 служители от Кюстендилска област с „писмена похвала“ . Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им, съобщи за „Кубер прeс“, Катя Табачка говорител на полицията в Кюстендил.
Ст.комисар Пламен Стоилов поздрави служителите, успешно осъществили специализираните операции за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, акцизни стоки и културни ценности. Той подчерта, че ръстът на разкриваемост за регистрираните през периода престъпления е с 16.28 пункта увеличение в сравнение със същия период на миналата година.
От началото на тази година служителите са открили и иззели на територията на Кюстендилска област 29 920 къса цигари без български акцизен бандерол, над 13 кг нарязан тютюн и 215 л алкохол. Иззетите наркотични вещества надхвърлят 20 кг.
В поздравлението си към служителите на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Стоилов изрази увереноста,“че въпреки трудностите всички заедно ще продължим с упорство и отговорност да вършим работата си в полза на обществото“. Пожела на колегите си здраве и удовлетворение.
Ст. Комисар Стоилов поздрави и стажанта, който пристигна в ОДМВР след завършен курс и награда „Писмена похвала“ от директора на Центъра за професионална подготовка при АМВР в Казанлък – за проявена инициативност и постигнати високи резултати в учебния процес по време на курса за първоначално професионално обучение, пожела му успехи.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама